Artotek

Meglátni és megszerezni

Vissza a főoldalra Aukció

Szerzői jogok

Szerzői jogok

 

Szerzői jogi szabályzat

1.  Az Artotek.hu és az Artotek.net üzemeltetője, az Onlinemarket Kft. elismeri és tiszteletben tartja mások, különösen az alkotók szellemi alkotáshoz fűződő jogait

2.  A honlapon található teljes tartalom, beleértve a szöveget, grafikát és designt, a hatályos magyar és Európai Uniós szerzői jogi törvények értelmében szerzői jogvédelem alatt áll és az Onlinemarket Kft. tulajdona.

3.  A honlapon található tartalmakra vonatkozó, kifejezetten meghatározott korlátozásokra is figyelemmel a Felhasználó kizárólag saját, nem kereskedelmi célú használatra tölthet le vagy

nyomtathat ki anyagokat a honlapról. Minden más felhasználás, – beleértve, de nem kizárólagosan a tartalom többszörözése, terjesztése, megjelenítése vagy továbbítása – szigorúan tilos, kivéve, ha a felhasználást az Onlinemarket Kft. külön engedélyezte.

4.  Az Onlinemarket Kft. minden olyan bejelentést kivizsgál, amelyet az Artotek honlapján található tartalmakkal kapcsolatos szerzői jogi jogsértéssel kapcsolatban a Felhasználók e-mailben vagy

levélben az üzemeltető felé jeleznek.

 

5.  A honlapon megjelenő tartalmak szerzői jogi jogosultja, vagy annak törvényes képviselője a szerzői jogok esetleges megsértését e-mailben vagy postai úton az Onlinemarket Kft-nek küldött értesítéssel jelentheti be.

6.  A 7. pontban foglalt adatokat tartalmazó, szerzői jogi jogsértést sérelmező bejelentést követően a bejelentés alaposságának megállapítása után az Onlinemarket Kft. haladéktalanul megteszi a szükséges intézkedéseket, így különösen eltávolítja a sérelmezett, jogsértő tartalmat.

 

7.  A szerzői jogi jogsértésről szóló bejelentésnek tartalmaznia kell a szerzői jogok vélelmezett megsértésének lényeges körülményeit az alábbiak szerint:

1.      a honlapon a bejelentő álláspontja szerint jogsértő tartalom pontos beazonosításra alkalmas megjelölése,

2.      a honlap érintett oldalának URL-címe, linkje, ahol a szerzői jogok vélelmezett megsértése található,

3.      a tartalom jogsértő voltának rövid leírása,

4.      igazolás a bejelentő szerzői jogi jogosultságáról vagy képviseleti jogáról,

5.      a bejelentő a teljes neve és elektronikus vagy fizikai aláírása, levelezési címe, telefonszáma és

e-mail címe.

 

A bejelentés az info@artotek.hu e-mail-címen, vagy postai úton a 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a. címen tehető.