Artotek

Meglátni és megszerezni

Vissza a főoldalra Aukció

GY.I.K

1. Ki adhat el műalkotásokat az Artoteken?

Az Artotek egyaránt örömmel fogadja a kereskedők és galériák eladásra szánt alkotásait, valamint a saját műveiket értékesítő alkotók műveit. 

 

2. Milyen áron lehet hirdetni az Artoteken?

Az eladók választhatnak a különböző díjcsomagok közül, melyek az eladók (alkotó, kereskedő, galéria) sajátos szempontjaihoz alkalmazkodnak mind a hirdetési idő, mind a szolgáltatások tartalma tekintetében.

Díjcsomagjainkat a különböző hirdető csoportok (művész, galéria) speciális igényeit figyelembevételével alakítottuk ki, így mindenki talál magának megfelelő csomagot. Az megvásárolt szolgáltatások az előfizetés hosszától és funkcióitól függően a privát személyek akár teljesen ingyenes kínált csomagjától a galériák éves prémium előfizetéséig kínálunk lehetőséget a választásra.

Aktuális díjtáblázatunk megtekintéséhez kattints ide. 

3. Mennyit fogok megtakarítani azzal, hogy az Artoteken adom el az alkotásaimat és nem egy aukciós házon keresztül?

Az aukciós házak 20%-os vagy akár azt meghaladó jutalékot számítanak fel az eladóknak az alkotás aukción történő értékesítéséért. Néha az aukciós házak további díjakat is kiszámláznak az eladóknak, például biztosítási vagy egyéb szolgáltatási összegeket. Az Artoteken az előfizetési díjon kívül más költséged nincs. Amikor az Artotek szolgáltatását veszed igénybe, megtarthatod az alkotásért kapott teljes összeget, ez pedig jelentős megtakarítást, bevétel növekedést jelent számodra.

 

4. Hogyan kerülhetek kapcsolatba az eladóval az Artoteken?

Az alkotások hirdetésein található üzenetküldési lehetőség, amelyre kattintva közvetlenül küldhetsz e-mailt az eladónak vagy megtalálhatod a közvetlen elérhetőségét is. Amikor az eladó válaszol a megkeresésedre, ő dönthet a további kommunikációs módról (e-mail, telefon stb.).